Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  68 kpl

Suomen Juniori Jäätanssijat / Helsingin luistelijat

Vauhtia, akrobatiaa, tanssin riemua, luovuutta, taitoa, tunnelmaa, sitkeyttä – neljät luistimet rinnakkain yhdessä harjoitellen. Jäätanssi on kaikkea tätä. Yhdessä näytöksissä, parin kanssa tai soolojäätanssijana kilpailuissa ja treeneissä myös yksilötaitoja sinnikkäästi hioen. Jäätanssijat treenaavatkin varsin ahkerasti ja monipuolisesti jäällä, fysiikkatreeneissä, pilateksessa, tanssisalissa ja balettitunneilla.

Jääaika on tuttuun tapaan kallista, valmennuksestamme vastaavat ammattivalmentajat ja lajimme on taitoluistelun mittakaavassa pieni, joten kilpakumppanimme löytyvätkin useimmiten ulkomailta. Kesän koittaessa suuntaamme teholeirille, joko kotiseudulle tai joskus hiukan kauemmaskin. Tämän stipendin käyttäisimme nimenomaan leirikustannuksien kattamiseen.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »