Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  460 kpl

Tapiolan Voimistelijat: Team Tapiola jr.

Joukkueessamme voimistelee yhdeksän vuosina 2000-2003 syntynyttä tyttöä. Harjoittelemme kuusi kertaa viikossa 3-3,5h kerrallaan, lajitreeniin ohella meillä on balettia kerran viikossa sekä voimaharjoittelua kerran viikossa. Joukkueemme kuuluu Voimisteluliiton SM 1-rinkiin. Saavutuksiamme ovat mm. 12-14-vuotiaiden SM-pronssi keväällä 2015, Barcelona International tournamentin 5. sija keväällä 2016, Suomen junior cup:n pronssi ja junioreiden EM-kilpailuiden edustuspaikka syksyllä 2017.

Käymme kerran viikossa kolmen tytön ryhmissä henkilökohtaisella fysiikkavalmentajalla, jonka kulujen kattamiseen haemme stipeindiä. Kuluvan syksyn aikana fysiikkavalmennus on havaittu oivalliseksi tavaksi parantaa joukkueen voimankäyttöä ja ohjelmakokonaisuutta, mikä on näkynyt hyvinä kilpailusijoituksina. Haluaisimme jatkaa fysiikkavalmennusta myös keväällä.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »