Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  151 kpl

Team Mare

Team Mare on joukkuevoimistelun 10-12-vuotiaiden sarjassa Keravan Naisvoimistelijoiden edustusjoukkue. Joukkue on perustettu vuonna 2012, ja siinä voimistelee tavoitteellisesti yhdeksän tyttöä. Team Mare kuuluu ikäluokkansa kirkkaimpaan kärkeen: joukkue nousee palkintokorokkeelle kisa toisensa jälkeen. Keväällä 2018 Team Mare siirtyy kilpailemaan 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa. Tytöt harjoittelevat viisi kertaa viikossa, yhteensä 15 tuntia viikossa. Team Mare kuuluu kansalliseen joukkuevoimistelun valmennusrinkiin, johon valitaan ikäkauden parhaat joukkueet. Edustusjoukkue Team Mare kilpailee vuosittain myös kansainvälisissä kisoissa.

Mekonomen-stipendirahan Team Mare käyttäisi tulevan kevään ulkomaankisamatkan sekä valmennusleirikustannusten kattamiseen.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »