Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  217 kpl

Team Näsä

Näsä on sähly/salibandy- joukkue joka on ollut toiminnassa jo yli 6 vuotta. Vuosi vuodelta Näsä on aina laajentanut toimintaansa ja osallistunut aina uusiin turnauksiin ja peleihin. Näsän pelaajat ovat motivoituneita ja heidän halu saada Näsä vielä astetta suuremmaksi joukkuueksi ja seuraksi on iso. Tämän voi aistia Näsäpelaajien otteista ja halusta pelata Näsälle. Näsä kiertelee ympäri Suomea eri katusähly-/sähly-ja salibandyturnauksissa. Pelaajiamme on sieltä sun täältä Suomesta. Pelaajamme ovat 15-19 vuotiaita ja joukkue vaihtelee aina turnauksittain. (Toki joukkuueen ydin on sama)
Näsän organisaation taustalla on tehty jo pitkään pitkäjänteistä työtä. Josta kertovat lukemattomat saavutukset ja voitetut ottelut. Näsän suosiosta kertoo lukemattomat halukkaat uudet pelaajat jotka haluavat edustaa Näsää. Uusia pelaajia on tullut ja vanhoja on lähtenyt. Suunnitelmissa on ollut jo jonkin aikaa perustaa Näsälle oma faniverkkokauppa jossa Näsä voisi myydä tuotteittaan. (Näsän lukuisat fanit ovat kyselleet jo pidemmän aikaa Näsä-logolla varustettujen tuotteiden perään) Tavoitteena olisi myös parin vuoden sisällä lähteä pelaamaan salibandyn 5-divariin josta pienin askelin Näsä kairaisi tiensä aina vain ylemmäs sarjatasoja. (Näsä liigaan 2025?!) Etsimme myös valmentajaa joka voisi hioa Näsästä timantin (jos se ei vielä sitä ole). Valmentajaa jolta löytyisi Näsäsydäntä, uskoa ja halua nostaa Näsä huipulle.

Team Näsä❤️Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »