Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  453 kpl

Team Ring / Voimistelu- ja urheiluseura Elise

Team Ring on voimistelu- ja urheiluseura Elisen joukkuevoimistelun 10 - 12 -vuotiaiden edustusjoukkue. Siihen kuuluvat yhdeksän tyttöä harjoittelevat tavoitteellisesti viisi kertaa viikossa ja osallistuvat vuosittain useisiin kilpailuihin. Tytöt rakastavat ihanaa joukkuettaan ja lajia, joka tuo iloa, onnistumisia ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. He ovat sinnikkäitä ja haaveilevat jo kansainvälisestä menestyksestä.

Me vanhemmat tuemme harrastusta kannustamalla, kuskaamalla ja kustantamalla. Ensimmäisen ulkomaille suuntautuvan kisamatkan häämöttäessä kevätkaudella 2018 tarvitsemme taloudellista tukea.

Jos saamme 1500 euron harrastustuen, käytämme sen tulevaan ulkomaan kisamatkaan.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »