Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  126 kpl

Tikkurilan Tiikerit Edustus P03

Tikkurilan Tiikerit edustus P03 joukkue pelaa valtakunnallista C2 SM-sarjaa kaudella 2017-18. Joukkue treenaa 3 kertaa viikossa Tiger Sport Arenalla. Joukkueeseen kuuluu 22 motivoitunut pelaajaa joista puolet on alkuperäisiä pelaajia vuonna 2010 perustetusta joukkueesta. Joukkueen tavoiteena on keväällä 2018 pelata SM-sarjan playoffseissa.

Koska pelaamme valtakunnallista SM-sarjaa niin pelimatkat pidentyvät. Tulevalla kaudella pelimatkat suuntaavat Jyväskylään, Mikkeliin, Poriin, Tampereelle ja Ouluun. Stipdendi käytettäisiin kokonaan matkakuluihin eli bussivuokriin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »