Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  108 kpl

Tips P04

Vantaalla toimiva jalkapallojoukkue, joka koostuu 2004 syntyneistä pojista. Joukkueseemme kuuluu yli 30 aktiivista jalkapallonharrastajaa. Suurin osa pojista on ollut toiminaassa mukana perustamisesta alkaen mutta joukkueseen on syksyllä tullut paljon uusia pelaajia. Teemme muutakin kuin pelaamme ja harjoittelemme. Käymme harjoitusmatkoilla koti ja ulkomailla sekä esim jääkiekkomatseissa. Syksyllä olimme Espanjassa harkoitusmatkalla ja siihen keräsimme rahaa järjestämällä turnauksen, myymällä erinlaisia tuotteita, tekemällä talkootyötä. Olemme siis yksi suuri fudisperhe !!!

Stidendin tulisimme käyttämään alkuvuoden leirimatkaan kotimaassa, jotta kaikille pojilla olisi mahdollisuus lähteä matkaan perheen varallisuudesta riippumatta. Matkan tarkoituksena olisi toki harjoitella jalkapallotekniikka mutta myös yhteenhitsaantua joukkueena.
Olemme kiitollisia, jos annat joukkuellemme äänesi.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »