Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  92 kpl

TiPS P10

Alussa oleva junnufutarijoukkue, joka on oppinut viimeisen vuoden aikana tekemään kentällä muutakin kuin syömään räkää ja vääntämään hiekkakakkuja. Into on kova ja kaikki 80-luvulta saakka jankatut kannatushuudot viimein tiukasti muistissa (Ylärima alas, TIPS on paras). Enää tarvitsee opetella itse solmimaan nappisten narut, että futis-Suomi on vallattu!

Mikään ei ole rasittavampaa kuin joulun alla soitteleva puolituttu, joka kerjää ostamaan ylihinnoiteltua rasiaa pahanmakuisia karkkeja. Pelasta läheisemme keksi-, karkki- ja wc-paperimyynneiltä sekä mokkapalojen yliannostukselta! Harrastustuella pelastat näiden pikkufutareiden lisäksi heidän läheisensä, sukulaisensa ja puolituttunsa.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »