Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  52 kpl

Tornadot, Ikurin Vire

Ikurin Vire Tornadot on lasten monilajijoukkue, jossa lapset saavat harrastaa useampaa lajia edullisesti siten, että kaikilla lapsilla perheen taloudellisesta asemasta riippumatta on mahdollista tulla mukaan. Toimintamaksumme on noin 20-30 e /kk jolla lapsia saa käyttöönsä, salibandymailan, suojalasit, peliasut, jalkapallot, futsalpallot ja joukkueen maalivahdin varusteet. Lajimme ovat salibandy, futsal, jalkapallo ja koripallo. Lapset kuljetetaan peleihin ilmaiseksi ja harjoitukset ovat noin 2km säteellä asuinpaikasta. Pyrimme toimintamme avulla poistamaan lasten urheiluun liittyvää eriarvoisuutta ja antamaan kaikille lapsille mahdollisuuden harrastaa.

Käyttäisimme stipendin ostaaksemme joukkueelle paremman ensiapulaukun, turnausmaksuihin, käyttövuoromaksuihin ja osa siitä menisi toiminnan laajentamiseen ja uuden joukkueen perustamiseen vuotta nuorempaan ikäluokkaan.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »