Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  104 kpl

Tuusulan Palloseura / T0607

Hei, Olemme Tuusulan Palloseurassa jalkapalloa harrastava tyttöjoukkue ja meillä on tällä hetkellä vahvuudessa noin 35 tyttöä. Osa meistä on pelannut jalkapalloa jo kuudetta vuotta ja osa vasta juuri aloittanut. Pelaamme sekä kilpa- että haastesarjan jalkapalloa ja treenaamme yhdessä huippujengissä ja mahtavalla tiimihengellä.

Aloittelemme varmuudella viimeistä kauttamme yhdessä. Kun kausi lokakuussa 2018 loppuu osa siirtyy luultavasti PKKU:n kilparivistöön ja osa jatkaa palaamista TuPS- KP75 yhteisjoukkueessa. Juhlistamme syyskuussa 2018 mennyttä yhteistä taipalettamme treenireissulla Espanjaan Futbol Saloun treenikeskukseen ja tähän keräämme nyt ahkerasti rahaa. Espanjan treenireissu siis kohteena mahdollisille voittorahoille.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »