Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  71 kpl

Vaajakosken Pelikaanit HT B2 01-Juniorit

Joukkueessa pelaa 15 2000-2002 syntynyttä hienoa nuorta miehenalkua ja joukkue pelaa syyskaudella 2017-2018 B2-junioreiden Mestis Alkusarjaa. Joulutauolla selviää jatkolohko johon kuulumme. Mottonamme on: ”Tosissaan vaan ei vallan vakavissaan!” Kaikki pelaajat myös käyvät koulua ja tarkoitus on kiekonpelaamisen ohessa tehdä nuorisotyötä sekä mahdollistaa ajan riittäminen muuhunkin.

Joukkueen kauden aikana kertyvien kulujen kattamiseen (jäävuorot, pelimatkat, ruokailut, yöpymiset yms.). Pyrimme tarjoamaan kohtuuhintaisen jääkiekon kilpaharrastemahdollisuuden Jyvässeudulla.
Joukkue toimii vapaaehtois- ja talkoovoimin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »