Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  298 kpl

Viikingit-05 jääkiekkojoukkue

Viikingit-05 jääkiekkojoukkue koostuu 43 innokkaasta urheilijan alusta, joille jääkiekko on kaikki kaikessa. Joukkueessa on 3 peliryhmää jotka pelaavat D2 ikäluokan eteläisen alueen eri sarjatasoilla Helsingissä.

Olemme luomassa pelaajille unohtumatonta urheilu- ja kulttuurimatkaa Philadelphiaan keväällä 2018 yhdessä Yhdysvaltalaisen Haverford Hawks, Philadelphialaisen jääkiekkoseuran kanssa. Seura järjestää paikanpäällä yhteisiä harjoituksia sekä turnauksen, jossa pojat pääsevät pelaamaan merkittävän seuran pelaajia vastaan. Pelien tiimellyksessä opitaan Yhdysvaltalaisen jääkiekon sääntöjä, tutustutaan pelipaikkoihin ja koetaan uusia asioita jääkiekon parissa. Pelaajat asuvat paikallisten perheiden luona, joka samalla antaa isoja elämyksiä ja kokemuksia eri kulttuurista kielellisten taitojen karttumisesta puhumattakaan. Varat käytetään lyhentämättömänä pelaajien matkakustannuksiin, ja niillä varmistetaan jokaisen pelaajan pääseminen matkalla perheen tulotasoista riippumatta.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »