Mekonomenin Harrastustuki!

Lapsiperheissä harrastetaan paljon ja kyytien täytyy hoitua kohtuuhintaan ja turvallisesti. Me Mekonomenilla arvostamme kaikkia harrastusten tukijoukkoja ja tarjoamme autoa tarvitseville perheille asiallisia huoltopalveluita. Nyt yksi juniorijoukkue saa 1500€ tuen!

Ääniä:  372 kpl

Woman Volley B1 /2-sarja

Edustamme lappilaista naislentopalloseuraa Woman Volleyta (WoVo). Pelaamme valtakunnallisen B- sarjan lisäksi myös 2-sarjaa, jossa tavoitteena olisi päästä karsimaan 1-sarjaan pääsystä. Pelimatkat ovat pitkiä täältä Rovaniemeltä käsin ja ne usein taittuvat pikkubusseilla mutta siihenhän me olemme tottuneet!

Vanhemmat ja tytöt talkoilevat ahkerasti, että saamme maksettua pelireissut ja majoitukset, sillä niitä riittää lähes joka viikonlopulle. Reissaamme vuoden aikana tuhansia kilometrejä ympäri Suomea. Olisi upeaa, jos saisimme helpotusta tähän stipendin muodossa.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »